;

Sportvasten coach Mierlo


In 10 dagen 2 tot 6 kilo gewicht kwijtraken

3 tot 7 cm minder buikomvang

15% conditie/vermogenswinst

Meer energie

Fitter gevoel

Verlaging van cholesterol en bloeddruk

Zoek je een sportvasten coach die jou helpt om jouw fitnessdoelen te bereiken in Mierlo? Wil je bijvoorbeeld met een op maat gemaakt advies overtollige vetten verbranden? Of wil je je gewoon fitter voelen en meer energie ervaren? Neem dan contact op met een sportvasten coach van Sport met Joost in Mierlo. Wij helpen je graag deze fantastische doelen te bereiken binnen een hele korte tijd.

Neem contact op voor een intakegesprek

Neem contact op

Bereik je fitnessdoelen met een sportvasten coach uit Mierlo

Fitnessdoelen bereiken in je eentje kan best lastig zijn. Een sportvasten coach uit Mierlo kan je daarbij helpen door het opstellen van een op maat gemaakt dieet. Tijdens een intakegesprek met de sportvasten coach bespreek je jouw wensen. Daarbij krijg je advies over welke doelen zowel haalbaar als effectief zijn voor jou en welk sportvasten dieet daarbij past. Laagdrempeligheid vinden we belangrijk, omdat je op deze manier meer grip krijgt en dit behoudt tijdens het proces. Wil je jouw doelen van het sportvasten dieet samen met een vriend of vriendin bereiken bij ons in Mierlo? Of wil je samen het traject van begeleid afvallen en sporten aangaan? Ook dat is mogelijk! Bekijk ons volledige aanbod voor sportvasten of in Mierlo.

Wat is jouw sportdoel?

Iedereen heeft verschillende doelen. Dit kunnen doelen zijn, zoals:

  • In 10 dagen 2 tot 6 kg gewicht kwijtraken
  • 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • 15% conditie- of vermogenswinst
  • Meer energie
  • Fitter gevoel
  • Verlaging van cholesterol en hoge bloeddruk

Je doelen bereiken moet bovenal ook leuk blijven, want zo bereik je immers het beste resultaat.
Ben je benieuwd naar welke training het beste bij jou past voor het sportvasten in Mierlo? Bekijk dan een greep aan onze trainingstechnieken en kies onder andere uit lessen als boksen of mountainbiken.

Van actie naar verandering

Kijk je ernaar uit om door een gecertificeerde sportvasten coach in Mierlo te worden geholpen met een dieet op maat? En zie je het zitten om je eigen beste versie te worden in een korte tijd? Neem dan contact met ons op via 040 7820216 of ik@sportmetjoost.nl om jouw mogelijkheden te bespreken. 

Wil jij ook je lijf resetten en wat kilo's afvallen?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op voor jouw gratis intakegesprek

(Ik ga zorgvuldig om met je gegevens)