;

Mountainbikelessen Mierlo


In 10 dagen 2 tot 6 kilo gewicht kwijtraken

3 tot 7 cm minder buikomvang

15% conditie/vermogenswinst

Meer energie

Fitter gevoel

Verlaging van cholesterol en bloeddruk

Wie had ooit gedacht dat je jouw fitnessdoelen kan bereiken met behulp van mountainbikelessen bij ons in Mierlo? Mountainbiken is een recreatieve sport voor zowel beginners als gevorderden waarbij je op onverharde wegen rijdt in de natuur in de omgeving van Mierlo. Zeker voor beginners is mountainbiken een hele goede core training. Je kunt hierbij heel snel vet kwijtraken. Tijdens de intervallen van de mountainbikelessen bij ons in Mierlo ervaar je namelijk korte intensieve stukjes en stukken waarbij je de tijd krijgt om te herstellen om vervolgens het proces te herhalen. Dit zorgt voor een verhoging van je vetverbranding. Mountainbiken met ons in Mierlo is dus onwijs gezond en belooft zeker voor beginners een adrenaline verhogende ervaring te zijn.

Neem contact op voor een intakegesprek

Neem contact op

Verhoog de fun en verlaag je vet met mountainbikelessen in Mierlo

Een gecertificeerde sportvasten coach kan jou helpen om je vet nog sneller te verliezen. Samen met de coach bepaal je wat jouw wensen zijn en wordt er gekeken welk sportvasten dieet het beste bij jou past. Nadat je bent begonnen aan je mountainbikelessen in Mierlo en je het dieet volgt, is het bijvoorbeeld al mogelijk om binnen tien dagen tijd 3 tot 7 cm in buikomvang te krimpen.

Binnen trainen is ook mogelijk

We bieden zowel voor beginners als voor gevorderden de mogelijkheid om te mountainbiken bij ons in Mierlo. Train je liever binnen? Dan kun je naast mountainbikelessen ook andere trainingstechnieken volgen bij ons in Mierlo. Hiervoor kom je naar onze eigen exclusieve studio. De coach begeleidt je zo naar je eigen persoonlijke succes en bovendien motiveert hij je om iedere week progressie te maken. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Vraag om vrijblijvend advies

Heb jij advies nodig over welke vorm van training het beste bij jou past? Of wil je om een bepaalde reden zo snel mogelijk vet verliezen en wil je kijken wat haalbaar is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op via ik@sportmetjoost.nl of bel 040 7820216.

Wil jij ook je lijf resetten en wat kilo's afvallen?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op voor jouw gratis intakegesprek

(Ik ga zorgvuldig om met je gegevens)