;

Begeleid afvallen en sporten Mierlo


In 10 dagen 2 tot 6 kilo gewicht kwijtraken

3 tot 7 cm minder buikomvang

15% conditie/vermogenswinst

Meer energie

Fitter gevoel

Verlaging van cholesterol en bloeddruk

Blijf gemotiveerd en houd overzicht op je voortgang door te kiezen voor begeleid afvallen en sporten in Mierlo. Want, laten we eerlijk zijn: soms zien we door de bomen het bos niet meer wanneer we een persoonlijke uitdaging aangaan of er inmiddels mee bezig zijn. Afvallen met begeleiding bij ons in Mierlo is daarom van uiterst belang om week na week fitter en krachtiger te worden.

Neem contact op voor een intakegesprek

Neem contact op

Verleg je grenzen: kies voor begeleid afvallen en sporten in Mierlo

Tijdens het intakegesprek bespreek je wat je doelen zijn en waarom je die doelen wilt bereiken. Nadat alle doelen zijn opgesteld, begint je traject van het begeleid afvallen en sporten in Mierlo. Je bepaalt hierbij zelf hoe leuk afvallen met begeleiding is. Wij bieden verschillende trainingstechnieken aan om uit te kiezen, waaronder mountainbiken. We dagen je uit om je eigen grenzen te verleggen!

Sneller afvallen

Maak het afvallen met begeleiding nóg effectiever door te kiezen voor sportvasten bij ons in Mierlo. Tijdens dit traject word je door jouw sportcoach geholpen met het verbranden van overtollige vetten in plaats van suikers. Op deze manier kun je binnen tien dagen 2 tot 6 kg verliezen. Zo bereik je jouw fitnessdoelen nog sneller.

Jouw ruimte, jouw tempo

Velen vinden het fijn om aan hun doelen te werken zonder door andere sporters gezien te worden. Daarnaast is het ook nooit fijn om een oefening haastig uit te voeren, omdat er sprake is van een wachtrij. Niemand houdt daarvan en het is natuurlijk fijner wanneer je tijdens het sporten op jezelf focust in plaats van op je omgeving. Wanneer je kiest voor begeleid afvallen en sporten in Mierlo, dan kies je tevens voor privacy. Wij werken namelijk vanuit een eigen studio, waardoor je samen met jouw coach jouw fitnessdoelen op een comfortabele manier bereikt. Kom je daarom ook afvallen met begeleiding in Mierlo?

Kies voor vooruitgang

Word je enthousiast van begeleid afvallen en wil je sporten op je eigen tempo en gemak in Mierlo? Stuur dan een e-mail naar ik@sportmetjoost.nl of bel ons gerust op 040 7820216. Dan kijken we samen hoe jij op jouw eigen manier het snelst resultaten kunt boeken met jouw fitnessdoelen.

Wil jij ook je lijf resetten en wat kilo's afvallen?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op voor jouw gratis intakegesprek

(Ik ga zorgvuldig om met je gegevens)