;

Boksen Mierlo


In 10 dagen 2 tot 6 kilo gewicht kwijtraken

3 tot 7 cm minder buikomvang

15% conditie/vermogenswinst

Meer energie

Fitter gevoel

Verlaging van cholesterol en bloeddruk

Boksen in Mierlo biedt jou een leuke manier om aan je lichaam te werken. Wanneer je bokst, gebruik je alle spieren in je lichaam. En ja, ook je hersens. Boksen is namelijk een zeer complete trainingsvorm die de toename van jouw kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen bevordert.

Neem contact op voor een intakegesprek

Neem contact op

Win van binnenuit door te boksen in Mierlo

Naast het feit dat boksen erg gezond voor je is, is het ook een sport waarin je werkt aan een veerkrachtigere mindset om tegen een stootje te kunnen. Tijdens het boksen in Mierlo train je jouw geest om fysiek klappen op te vangen en terug te slaan. Samen met onze gecertificeerde coach leer je om het beste uit jezelf te halen en altijd op te staan nadat je bent gevallen. Natuurlijk bieden we naast boksen ook een brede range aan andere trainingstechnieken om aan jezelf te werken. Wist je namelijk dat je bij ons ook lessen kunt volgen in mountainbiken?

Voeding is essentieel

Versterk je vaardigheden in boksen door je lichaam te voorzien van de meest essentiële vitamines en mineralen. Combineer het boksen in Mierlo met sportvasten. Bij het sportvasten verlies je met behulp van je coach soms wel in tien dagen tijd al 2 tot 6 kg aan vet.

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je benieuwd wat ons aanbod is en wat de beste keuze is voor jou? Neem contact met ons op als je wilt komen boksen of fitnessen bij ons in Mierlo of als je gewoon wat meer informatie wil ontvangen. Mail of bel ons via ik@sportmetjoost.nl of 040 7820216.

Wil jij ook je lijf resetten en wat kilo's afvallen?

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op voor jouw gratis intakegesprek

(Ik ga zorgvuldig om met je gegevens)